Actueel

SUNNYVILLE – 2022

Dit is de flyer van Sunnyville, de voorstelling van Jorg van den Kieboom die KROV van 24 september t/m 2 oktober heeft gespeeld. 


LAB – 2021

Op 1, 2, 3 en 4 juli 2021 heeft KROV de voorstelling LAB gespeeld. Op zaterdag 18 september zijn we uitgenodigd door Het Gele Huis in Princenhage om LAB te spelen in hun net geopende nieuwe locatie. Op 8 en 9 oktober 2021 hebben we tot slot een reprise gespeeld in het Belcrumhuis in Breda. 


OVER LAB 
KROV probeert in vier pogingen de onderwerpen lijf, taal, leef en rite te ontleden, uit te pluizen, te ontdekken, onder de loep te nemen. Als in een laboratorium wil KROV tot een kern doordringen, voor zover die kern er is. Voor ons, voor een ander, voor een mensheid.

Het repetitieproces met regisseurs/schrijvers Emma van de Wouw en Jorg van den Kieboom was op schrijf-, spel- en regieniveau een onderzoek naar die thematieken. LAB is hiervan het resultaat.

LAB strook

We houden je via deze website, Facebook en Instagram op de hoogte. Je kunt ons ook een bericht sturen, zodat we je op onze mailinglijst kunnen plaatsen.